LINEUP 2019
TIME RUSTIC YARD FOUNTAIN GARDEN BRIDGE GARDEN COURTYARD GARDEN
11:00-11:30 Manual Básico del “SER” Humano
Vanessa Perez Correa
30 mins
Crystal Connection Seminar
Benji Moreno
30 mins
Sacred Blessing
Shamanic Drumming -
Ayni Healing Arts Center
30 mins
11:30-12:00 Balancing your Energy Centers
Vanessa Barros
1 hour
Servir para Expandir
Paula Dinaro
30 mins
Power Bead Class
Just Divine Jewelry
30 mins
Tibetan Monks Blessing
Wat Buddharangsi Buddhist Temple
30 mins
12:00-12:30 Alquimia de un Milagro
Rosangela Contreras
30 mins
Connect with Nature Kids
Everglades Nature Tours
30 mins
Sujok Smile Healing
Meenakshi Suri
1 hour
12:30-1:00 Transgenerational Family Tree
Maritza Hernandez
30 mins
Make your Bird Feeder
Everglades Nature Tours
30 mins
1:00-1:30 Las Grasas Buenas
Yohana Clavel
30 mins
Vedic Thai Yoga
Gigi Hernandez
30 mins
Interactive Thai Dance
Thai Dance Troupe of Miami
30 mins
1:30-2:00 Ameyal
Mexican Ancient Dance
1hour
Epigenetica
Ana Orozco
30 mins
Kids Yoga
Gigi Hernandez
30 mins
Release your Inner Goddess - Bellydance
Kralice
30 mins
2:00-2:30 Numerologia Interdimensional
Yatzil Bilancieri
30 mins
Spiritual Divorces
Joyce Hadad
30 mins
Indivinity Concert
Caroline Rena DeBolt & Noel Neu
1 hour
2:30-3:00 Sound Healing Concert
Manu Mendz
30 mins
Geometria Sagrada
Ana Maria Campa
30 mins
The Covered Goddess
Joyce Hadad
30 mins
3:00-3:30 Peace Ceremony
Alina de La Paz
30 mins
Las Enfermedades del Alma
Judith Huertas
30 mins
Plexo Solar Concert
Hussein Abdala
1 hour
Primal Interpretative Dance
Jenergy Flow Sonic Experience
1 hour
3:30-4:00 Conscience Records Valentino Lanus
30 mins
Cincuentona,Ssigue tu Sueño, Reinvéntate y Triunfa!
Minim Arevalo
30 mins
4:00-4:30 Medicine Wheel Activation
Valentino Lanus, Yatzil Bilancieri, Anamaria Campa
1 hour
Heridas Emocionales y Sobrepeso
Tatiana Ramos
30 mins
Mandala Creative Station for Kids
Vero Resendiz
30 mins
Vinyasa Yoga
Melanie Perez - Bliss Yogi
1 hour
4:30-5:00 Sentir para Sanar Biodescodificacion
Patricia Carles
30 mins
Dynamic Yoga
Carolina Figares
1 hour
5:00-5:30 Sound Healing Concert
Manu Mendz
30 mins
Las Emociones en Nuestra Salud
Gaya Stephanian y Monica Bermudez
30 mins
Family Constellations
Julie McConnell
30 mins
5:30-6:00 Aware Drumming Circle
Awareness in to action
30 mins
Ancient Wisdom in Relationship to Modern Health
SACHI
1 hour
African Dance
Felix
1 hour
Hypnosis
Julie McConnell
1 hour
6:00-7:00 "Yoga Nidra"
Gigi Hernandez
1 hour